Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Delo neemt activiteiten Asto Office Equipment over

Delo neemt activiteiten Asto Office Equipment over

Delen

Het Udense bedrijf Delo neemt per 1 mei 2020 de activiteiten van Asto Office Equipment uit Cuijk over. Hiermee kiest Asto bewust voor een betrouwbaar bedrijf met een sterke regionale focus en die service hoog in het vaandel heeft staan. “Delo biedt de bestaande klanten daarnaast veel voordelen met een nog completer pakket producten en diensten voor de kantooromgeving”, aldus een woordvoerder.<

Na de overnames van Derijks (Oss), Hapek (Uden), KCS (Eindhoven) en Jacks Coffee (Schijndel) wil Delo haar dienstverlening in de omgeving van Cuijk nog verder verbeteren.
Asto is sinds 1994 zelfstandig actief in Cuijk als dienstverlenende toeleverancier van kantoorartikelen, -machines en -meubelen en richt zich met name op bedrijven, instellingen en scholen. Voormalig eigenaar Fred Terwijn: “Gezien mijn leeftijd is het moment gekomen om de relaties die ik de afgelopen jaren met veel betrokkenheid heb opgebouwd over te dragen aan een bedrijf dat bekend staat om excellente service. Ik heb er heel veel vertrouwen in dat deze stap onze klanten veel voordelen gaat bieden en draag hen de komende periode met een gerust hart over aan Delo.”

De activiteiten van Asto worden ondergebracht bij Delo in Uden. “Voor klanten verandert vrijwel niets”, aldus het bedrijf. “Zij profiteren vooral van extra voordelen: de klanten van Asto kunnen gebruikmaken van hun vaste en bekende aanspreekpunten, een handige webshop met persoonlijk account en een nog uitgebreider producten- en dienstenpakket. De accountmanagers, servicedienst en specialisten van Delo zijn goed vertegenwoordigd in Cuijk en omgeving, waardoor een lokaal aanspreekpunt altijd dichtbij is en geborgd blijft.” Asto stopt per 1 mei als erkend Post.nl Businesspoint in Cuijk.

De uitbreiding van Delo past in de ambitie van het Udense bedrijf. “We willen onze regionale aanwezigheid versterken en meer kunnen betekenen voor klanten, die van ons verwachten dat we ze steeds verder ontzorgen op facilitair gebied. De combinatie met onze aanvullende producten, zoals koffie(machines) en onze eigen technische dienst, is erg logisch en biedt voordelen waar de Asto klanten gebruik van kunnen maken. Voor hen kunnen we indien gewenst één aanspreekpunt bieden voor alles in en om de kantooromgeving”, aldus Haro den Tuinder, directeur van Delo.

Delo is specialist op het gebied van kantoorartikelen, -inrichting, -machines en koffie(machines) en in 2017 bekroond met de prijs ‘Beste Kantoorvakhandel van Nederland’. Delo is onderdeel van de Wiltec Organisatie, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van onder meer persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding en facilitaire producten in de Benelux. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan bijna vierhonderd medewerkers en boekte de onderneming in 2019 een omzet van circa 85 miljoen euro. Sinds 2012 verkreeg de organisatie jaarlijks de erkenning Best Managed Company van Deloitte.

www.delo.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie