Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > SV biedt oplossing ‘anderhalvemeterkantoor’

SV biedt oplossing ‘anderhalvemeterkantoor’

Delen

De oplossingen voor het zogenoemde ‘anderhalvemeterkantoor’ buitelen zo langzamerhand over elkaar heen. Ook Rotterdamse inrichter SV geeft een aantal vingerwijzingen.

“Straks gaan we weer van keukentafel naar kantoor”, aldus het bedrijf. “Want alle technologische mogelijkheden ten spijt, menselijk contact is nou eenmaal belangrijk voor het goed functioneren van je organisatie. Is jouw werkomgeving klaar voor de terugkeer van collega’s? Hoe geef je op de werkvloer vorm aan de richtlijnen van het RIVM? Bij SV hebben we alles in huis om je te helpen met de anderhalvemetersamenleving op kantoor.”

Omdat projectmatig inrichten volgens SV meer is dan het leveren van meubelen, helpte het bedrijf opdrachtgevers, interieurarchitecten en consultants met advies en realisatie van (tijdelijke) voorzieningen in de werkomgeving. “We geven concreet vorm aan de richtlijnen van het RIVM met bescheiden ingrepen aan het interieur.”

Oplossingen voor een anderhalvemeterkantoor zijn volgens de woordvoerder onder meer het instellen van looproutes, het verwijderen of verplaatsen van stoelen en bureaus en het plaatsen van plexiglas screens tussen werkplekken. “Na een inventarisatie brengen we advies uit over de (tijdelijke) herinrichting van jouw werkomgeving. Vervolgens realiseren we de herinrichting efficiënt en effectief. Onze monteurs zorgen ervoor dat het interieur de aanpassingen goed doorstaat, zij kennen de meubelen immers als geen ander! Verder maken wij duidelijke afspraken over werkwijze en planning en heb je een vast aanspreekpunt. Ook is er de mogelijkheid om tijdelijk onnodige meubelstukken op te slaan in ons logistieke centrum.”

SV heeft een stappenplan ingesteld om te kunnen komen tot een goede corona-bestendige werkomgeving. “Dit is onze aanpak om je verder te helpen met een interieur dat past in de anderhalvemetermaatschappij:”

  • Inventarisatie
  • Voorstel en begroting
  • Realisatie in eigen beheer
  • 1 aanspreekpunt

www.sv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand