Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Bezoek Markant virtueel

Bezoek Markant virtueel

Delen

In ongekende tijden worden vaak creatieve oplossingen bedacht. Zo ook bij Markant. het biedt belangstellenden de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Markant Experience Center in Houten. Virtueel.

“Vanwege de huidige situatie rondom Corona is het niet wenselijk om groepen van meer dan drie personen in ons Experience Center te ontvangen”, aldus een woordvoerder van de fabrikant van projectmeubilair. “De afgelopen dagen hebben we daarom reeds een aantal keer een rondleiding via een video meeting gedaan. Op deze manier kunnen we bijna net zo goed als via een persoonlijke rondleiding met u en uw klant een ronde langs ons assortiment en onze zienswijze maken.”

Ook op andere vlakken wordt er natuurlijk volop nagedacht bij de onderneming. “Markant past zich aan op de toekomst. Ook als we straks weer naar kantoor mogen. moet dat veilig kunnen.” Op de website https://www.markantoffice.com/nl/covid-compliant/ geeft Markant een serie tips. “Met ons Hybrid Wing bureau kunnen we drie werkplekken aan één blok creëren waarbij de gebruikers op circa 2 meter onderlinge afstand zitten en toch goed in staat zijn om met elkaar te communiceren”, aldus de woordvoerder over een mogelijke oplossing.

Het aanbrengen van tussenwanden kan zorgen voor extra bescherming. “De tussenwanden van 1,20 meter hoog zorgen daarbij niet alleen voor een barrière, maar bevatten ook alle techniek van deze zit/sta werkplekken. Daardoor ontstaat een bureau zonder wirwar van kabels eronder. Dit ziet er niet alleen opgeruimd uit, maar is ook makkelijker bij de schoonmaak.”

Tenslotte wijst Markan in het kader van het ‘anderhalve meter-kantoor’ nog op het product Vesa Screen. “Dit is een transparant scherm van 1 meter breed en 60 centimeter hoog met VESA gatenpatroon en een kabeldoorvoer. Deze kan op een monitorarm tussen een monitor en de VESA plaat bevestigd worden en biedt zodoende zowel staand als zittend optimale bescherming.”

www.markantoffice.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie