Home > Productnieuws > Vitra: creatief met kurk

Vitra: creatief met kurk

Delen

Bij Vitra is men creatief met kurk. Het bedrijf presenteert een nieuwe serie producten, ontworpen door Jasper Morrison. Basismateriaal: kurk.

“Kurk is een natuurlijk, stevig rubber afkomstig van de schors van de kurkeik. Het is licht en voelt aangenaam aan”, aldus Vitra. “De kleur en de textuur van dit duurzame, brandwerende materiaal is telkens anders, zodat elk meubel of accessoire in kurk een uniek, bijzonder object is. Ontdek de Cork Bowls en de nieuwe modellen uit de Cork Family van Jasper Morrison die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt.”

“De kurk die we voor onze producten gebruiken, is afkomstig van Portugese leveranciers om de hoogste kwaliteit te garanderen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van grotere stukken en uiterst grofkorrelig kurkgranulaat, wat een kwaliteitsindicator is. Daardoor voelen de kurkproducten aangenaam aan. Door de hoge kwaliteit van de grondstof is natuurkurk water- en vlekbestendig.”

www.vitra.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie