,

Leoxx ziet kansen

Delen

Opmerkelijk nieuws van Leoxx. Waar bij veel bedrijven het personeel in onzekerheid verkeert vanwege de mogelijke gevolgen van de coronamaatregelen, neemt Leoxx mensen aan. Sinds maart 2020 is John Evenhuis gestart als key accountmanager hospitality & leisure bij de onderneming in innovatieve projectvloeren en customized interieurmaterialen in Houten.

De hotelbranche heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt in Nederland. Leoxx verwacht dat dit de komende tijd een bloeiende markt zal zijn, onder andere ook vanwege de nieuwe ‘anderhalvemeter-samenleving’. “Dit geeft architecten en interieurontwerpers veel uitdagingen en kansen voor het inrichten van nieuwe hotelomgevingen”, aldus het bedrijf. “Voor Leoxx reden om een dedicated salesmanager aan te stellen voor deze specifieke markt.”

John Evenhuis is volgens de woordvoerder een hospitality-man in hart en nieren bij wie service hoog in het vaandel staat. “Dankzij zijn jarenlange en brede ervaring in de hospitalitybranche, onder andere als accountmanager bij Tarkett-Desso en als manager bij diverse hotels, kent John de markt door en door. Hij weet waar hij het over heeft. Van vloeradvies en interieurdesign tot hotelmanagement en gastbeleving. Dat maakt hem de ideale sparringpartner voor alle hospitality & leisure-projecten”, aldus Vivian Vugts, marketing- en communicatiemanager bij Leoxx.

Evenhuis: “Ik krijg energie van veelzijdige, creatieve projecten met de focus op de gast. Als echt gevoelsmens geniet ik als gasten het naar hun zin hebben. Dat is het doel dat ik samen met alle betrokken partijen gedurende het hele proces voor ogen houd.” Wat volgens hem de kracht van Leoxx is? “Dat wij je alles aan kunnen reiken om een uniek interieurconcept te realiseren voor een optimale gastbeleving. Niet alleen met een brede collectie harde en zachte vloeren, maar ook met customized prints op tapijt, vinyl, behang, gordijnen, stoffen en akoestische panelen via ons label Prints van Oranje. Een soort one-stop-shop van waaruit al je interieurmaterialen perfect op elkaar afgestemd en gerealiseerd kunnen worden.”

De ‘anderhalvemeter-samenleving’ waar we door het coronavirus mee te maken krijgen, stelt  de hospitalitybranche voor nieuwe uitdagingen. Afstand houden en strenge hygiënemaatregelen vragen om een andere manier van inrichten en een nieuwe kijk op gastbeleving. Evenhuis: “Sfeer en een veilige en gezonde omgeving creëren voor je gasten worden belangrijker dan ooit. Bij Leoxx hebben we alles in huis om je daarbij te helpen. Met customized printmogelijkheden voor een persoonlijke touch tot vloeren en interieurmaterialen met antibacteriële eigenschappen die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. En die bovendien makkelijk schoon te maken zijn. Samen zijn we in staat om van deze nieuwe soort samenleving ook in de hospitalitybranche wat moois te maken.”

www.leoxx.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie