Home > Branche > Nieuws > WELL verlaagt prijs voor behalen certificaat

,

WELL verlaagt prijs voor behalen certificaat

Delen

Ook het International WELL Building Institute (IWBI) reageert op de cornacrisis. Het instituut maakt bekend dat het gedurende de rest van 2020 de prijs voor het behalen van de titel WELL Accredited Professional met 50 procent verlaagt.

Dit betekent dat het goedkoper wordt om het certificaat te behalen waarmee professionals op een geaccrediteerde manier kunnen helpen om gebouwen aan een WELL-certificaat te helpen. “Deze tijden bieden een unieke mogelijkheid om in jezelf te investeren door onderwijs”, aldus Rick Fedrizzi, CEO van IWBI. En die kennis is nodig, aldus de WELL-topman. “We weten dat gebouwen, organisaties en gemeenschappen behoefte zullen hebben aan mensen die de diepe kennis en praktische vaardigheden hebben om ruimtes om te vormen in plekken waar mensen het vertrouwen kunnen hebben dat ze optimaal kunnen presteren.”

IWBI heeft ook een werkgroep in het leven geroepen om om te gaan met het coronavirus en de kennis over gezonde gebouwen nog beter te bundelen.

www.wellcertified.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie