Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuwe directeur Expertisecentrum Meubel

Nieuwe directeur Expertisecentrum Meubel

Delen

Alma Feenstra is de nieuwe directeur van Expertisecentrum Meubel. “Al een maand lang, in deze bijzondere tijden, hier naar toe werken is niet bepaald een sinecure”, aldus een woordvoerder.

Feenstra: “Ik ben vereerd en blij bij ECM te zijn. Met een prachtig team en mooie opgave om aan te werken. Gaaf. Gelukkig mag ik voorlopig nog leunen op de wijsheid en ervaring van vertrekkend directeur Willem Kalis”. Vertrekkend directeur Willem Kalis blijft nog tot september verbonden als adviseur aan ECM.

Het Expertisecentrum Meubel is een centrum voor leren, werken en groeien in de meubel- en interieurbouwbranche. “Onze aandachtsgebieden zijn scholing, werkgelegenheid en mobiliteit, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, vakopleidingen: leermiddelen en examinering vmbo en mbo, subsidies voor scholing en opleidingen, instroombevordering mbo en onderzoek.”

Het Expertisecentrum Meubel (ECM) is begin 2015 ontstaan uit de samenvoeging van Stichting Scholing en Werkgelegenheid Meubel (SSWM) en Kenniscentrum SH&M leermiddelen en examinering.

www.ecmeubel.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand