Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Eerste paal voor GZ OfficeXperience

Eerste paal voor GZ OfficeXperience

Delen

Ook nu Covid-19 Corona ons land in de tang heeft, kijkt GZ OfficeXperience vooruit. “Daarom vinden de maanden geleden vormgegeven nieuwbouwplannen gewoon doorgang en is op 31 maart jongstleden de eerste paal van het state-of-the-art nieuwbouwpand in Westzaan geslagen”, aldus het bedrijf.

“Ja, het is dubbel, maar de bouw uitstellen was voor ons geen optie”, vertelt algemeen directeur Wout van Laar. “Daarom hebben we het slaan van de eerste paal ondanks deze crisis wel gevierd. Weliswaar met minder franjes dan we normaliter zouden doen en met de mensen op gepaste afstand, maar toch.”

Op 31 maart 2020 werd de eerste paal, met een persoonlijke boodschap van de directeur, door de heimachine de grond in gewerkt. Ook de overige palen worden uitgerust met een boodschap van alle vijfendertig medewerkers die GZ rijk is. “Iedereen krijgt een helm en bouwschoenen en kan zo veilig de bouwplaats op om hun persoonlijke boodschap op de heipalen te spuiten. Dat wordt een basis waar je u tegen zegt!”

“Waarom we gaan verhuizen? Dat heeft enerzijds te maken met het feit dat we graag letterlijk zichtbaar zijn. Op het bedrijventerrein waar we nu gevestigd zijn, komt alleen bestemmingsverkeer. Veel passanten weten niet wat er achter onze gevel schuilgaat. De kracht zit binnen, dat weet je pas als je er ooit bent geweest. Daarbij past het pand waar we nu bijna 20 jaar in werken niet meer bij wat we doen en wie we zijn. Natuurlijk, we hadden kunnen kiezen voor wederom een rigoureuze verbouwing, maar dit pand is meer geschikt voor een partij die veel magazijnruimte nodig heeft. Dat is voor ons iets uit het verleden. Vanuit duurzaamheidsoogpunt kiezen wij namelijk al enige jaren voor minimale eigen voorraden en dropshipping vanuit onze fabrikanten.”

Het nieuwe pand wordt mede door toepassing van een enorme hoeveelheid vierkante meters glas een echte eyecatcher. Dat de interieurbouwer van GZ en een expert in digitale informatieschermen zich in het naastgelegen pand vestigen, levert volgens het bedrijf fantastische synergievoordelen op. Datzelfde geldt voor de vestiging van andere interieurexperts in de nabije omgeving. “We gaan elkaar op alle mogelijke manieren versterken”, besluit Van Laar.

www.gz.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand