Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Tijdelijke sluiting Vitra-showroom

,

Tijdelijke sluiting Vitra-showroom

Delen

Vitra sluit tijdelijk de showroom. “In deze moeilijke tijden is de veiligheid van onze klanten en medewerkers onze topprioriteit”, aldus het bedrijf over deze keuze.

“Naarmate de coronavirusepidemie evolueert, nemen we alle nodige maatregelen om het welzijn van onze klanten, partners en medewerkers te verzekeren. Vanaf 23 maart 2020 is onze showroom in Ouderkerk aan de Amstel tot nader order gesloten. In tussentijd werken onze medewerkers van huis uit en staan ze nog steeds met volle inzet telefonisch en per e-mail tot uw beschikking om u te ondersteunen bij uw lopende en komende projecten.”

www.vitra.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie