Home > Overig nieuws > Nieuwe projectleiding Healthy Workplace

Nieuwe projectleiding Healthy Workplace

Delen

Healthy Workplace krijgt een nieuwe projectleiding. Na 3 jaar is het volgens de organisatie tijd voor een volgende stap en geven Jan Gerard Hoendervanger en Justin Timmer het projectleiderschap van Healthy Workplace door aan Saskia Mars en Sjoukje van Dellen.

“In de afgelopen jaren is er een mooi platform ontstaan en hebben is er een goede basis gelegd voor een vervolg”, aldus een woordvoerder. “Aan Saskia en Sjoukje de taak om dit samen met de partners verder uit te bouwen. Saskia Mars neemt de rol van projectleider over van Jan Gerard, Sjoukje van Dellen zal als onderzoeksmethodoloog interne ondersteuning verlenen bij de verschillende projecten.”

Zowel Jan Gerard Hoendervanger als Justin Timmer hebben uit persoonlijke overwegingen een stap terug gedaan uit het project. “Jan Gerard gaat zich na bijna 14 jaar onderwijs en onderzoek bij de Hanzehogeschool weer richten op advieswerk, als zelfstandig professional. Met als belangrijke uitdaging, het vertalen van kennis uit onderzoek naar effectieve, gezonde werkomgevingen.”

Justin Timmer heeft de afgelopen 3 jaar bij de Hanzehogeschool gewerkt aan verschillende projecten die te maken hadden met Quantified Self, gezondheid en de werkomgeving. “Healthy Workplace was zijn laatste project waarvan hij enorm heeft genoten. Maar na 3 jaar werd het ook voor hem tijd voor wat anders en wil hij zich meer richten, vanuit een onderzoekersrol, op directe gedragsverandering vanuit een systemisch perspectief. De banden blijven nauw en de samenwerking wordt gecontinueerd, weliswaar vanuit een andere rol, aangezien Justin ook voor Measuremen werkt. Jan Gerard zal nog tot medio mei 2020 betrokken blijven.”

https://healthy-workplace.nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie