Home > Branche > Nieuws > ‘Eerste ecologische bouw- en woonbeurs’

,

‘Eerste ecologische bouw- en woonbeurs’

Delen

“De nieuwe ecologische Bouw & Woonbeurs geeft architecten, projectontwikkelaars , producenten van energie, van vloeren en badkamers kortom van nieuwe technieken  extra wind in de rug.” Dat zegt de organisatie van de ‘eerste ecologische bouw- en woonbeurs’.

 

“2019 was het omslagjaar voor de verkoop van elektrische autos”, vervolgt de woordvoerder. “Tesla stond met stip bovenaan. In de bouw ging het iets langzamer, maar daar wil de beurs nu  verandering in brengen.”

De bezoekers op de beurs kunnen volgens de beursorganisatie gemotiveerde adviseurs en bedrijven verwachten die toekomstgeorienteerd zijn. “Dat wil zeggen dat zij leidende principes als circulariteit, energieneutraal en veel hout en natuursteen in plaats van beton als norm hebben.”

“Ook het woord ‘ecologisch’, dat wil zeggen: de wetenschap (logos) van de oikos (huis en haard) krijgt in de vele lezingen extra focus.” De ecologische Bouw & Woonbeurs vindt plaats op 23 en 24 mei in de Zuiderkerk in Amsterdam.

www.eco-bouw-en-woonbeurs.nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie