Kennissessie van VEPA

VEPA houdt op 26 maart een kennissessie in The Green House in Utrecht. Thema: ‘New Waste – toepassing van restmateriaal en afval in nieuwe producten’.

“Deze kennissessie is bedoeld voor architecten, projectmanagement- en adviesbureaus die interesse hebben voor circulair inrichten en daar graag meer over willen weten”, aldus een woordvoerder van de projectmeubelfabrikant over het initiatief. Sprekers zijn Martijn Vinke van Triboo EU en Edwin Van Noort van DGBC (Dutch Green Building Council).


VEPA heeft zelf de nodige ervaring met het hergebruiken van materiaal. Zo speelde het bedrijf zich in de kijker met het zogenoemde Plastic Whale Furniture: meubels, akoestische panelen en lampen, gemaakt van Amsterdams grachtenplastic.

De ‘New Waste’-bijeenkomst begint 26 maart om 13.30 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn. The Green House is te vinden aan de Croeselaan 16 in Utrecht.

https://lnkd.in/gtWU36B