Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Gereedschapskist van Vitra

Gereedschapskist van Vitra

Delen

Nieuws van Vitra. Het designmeubelbedrijf introduceert een gereedschapskist, bedoeld voor gebruik op de werkplek. De door Arik Levy ontworpen Toolbox biedt een oplossing voor rondslingerend werkplekmateriaal en accessoires.

“Hoe kun je kleine voorwerpen die je dagelijks gebruikt zodanig opbergen dat ze gemakkelijk binnen handbereik zijn wanneer je ze nodig hebt? Toolbox, ontworpen door Arik Levy, biedt voor dat probleem een handige oplossing”, aldus Vitra in een toelichting. “Deze praktische opberger is ideaal voor het opbergen van werkmateriaal en accessoires. Dankzij de handige afmetingen en het gebruiksvriendelijke handvat kan Toolbox op je bureau, in een kast of op een legplank of trolley geplaatst worden. Met deze gemakkelijk meeneembare opberger houd je moeiteloos je huis of kantoor netjes en overzichtelijk.”

Toolbox is gemaakt van een veelzijdig, robuust materiaal dat volgens de fabrikant zelfs na langdurige blootstelling aan uv-straling felle kleuren garandeert en 100 procent recycleerbaar is. “Daardoor is het opbergbakje geschikt voor heel wat toepassingen, zowel thuis als op kantoor.”

De door Arik Levy ontworpen Toolbox is verkrijgbaar in zeven kleuren, van subtiel blauw of grijs tot pasteltinten groen, roze en fel oranjerood.

www.vitra.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand