Home > Branche > Nieuws > Coretec presenteert nieuwe producten op Batibouw

,

Coretec presenteert nieuwe producten op Batibouw

Delen

Coretec is een van de exposanten op de beurs Batibouw, die van 29 februari tot en met 8 mart gehouden wordt in de Brussels Expo in Brussel. “Coretec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors”, aldus een woordvoerder.

Coretec zal op de Brusselse beurs een ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren tonen. “Coretec-vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk. Pro Core is extra beschermd tegen deuken en krassen. Sound Core maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie. Coretec Stone is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.”

Alle Coretec-vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. “Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.”

www.coretecfloors.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie