Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > WINI gaat samenwerken met The Senator Group

WINI gaat samenwerken met The Senator Group

Delen

WINI Kantoordesign in Waalwijk kondigt aan dat het een overeenkomst heeft gesloten met The Senator Group. Per januari 2020 is WINI gestart met het aanbieden van onder andere de lounge- en softseating-producten van The Senator Group op de Nederlandse markt.

Er zijn drie merken binnen The Senator Group: Senator, Allermuir en Torasen. Elk van deze merken heeft een eigen identiteit. “Op die manier is een uitgebreid portfolio gecreëerd”, zegt Robin Salm van WINI. “Door het diverse aanbod van de drie merken Senator, Allermuir en Torasen te combineren met de WINI-producten, bieden wij voor elk project een complete inrichtingsoplossing.”

Allermuir.

The Senator Group was al eerder actief op de Nederlandse markt. Men zal dan

ook een aantal dealers rechtstreeks blijven faciliteren. Voor alle overige dealers verzorgt WINI vanaf nu de gehele dienstverlening. Het Waalwijkse bedrijf gaat in de loop van dit kwartaal zijn showroom uitbreiden met een groot aantal nieuwe producten van The Senator Group en zal zijn dealers uitnodigen om kennis te maken met het uitgebreide assortiment tijdens een groot event begin april 2020. Daarnaast zal WINI tijdens Design District 2020 naast het eigen portfolio diverse producten van Senator en Allermuir tentoonstellen aan de bezoekers van deze interieurbeurs.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand