Home > Overig nieuws > Nieuwe service voor kantoren: het Koffie Abonnement

Nieuwe service voor kantoren: het Koffie Abonnement

Delen

Bij het betrekken van een nieuw kantoor is het vaak hét moment om nieuwe koffiemachines aan te schaffen. Er zijn veel zakelijke koffiemachines op de markt. Welk koffiezetapparaat moet je kiezen? Kies je voor koop of lease?

De Nederlandse markt voor zakelijke koffieaanbieders wordt gedomineerd door een beperkt aantal partijen. De diensten zijn vaak vergelijkbaar. Dat betekent over het algemeen een langdurig contract waarbij de koffiemachine, onderhoud en koffie inbegrepen zijn. Het voordeel voor bedrijven is dat de maandelijkse kosten helder zijn, er hoeft geen grote investering vooraf in  koffiemachines gedaan te worden én service is inbegrepen. Als ondernemer wil je immers geen tijd verspillen aan onderhoud van koffieapparaten of het kopen van koffie. De standaarddiensten van de gevestigde partijen hebben ook nadelen. In een periode van 5 jaar kan er veel veranderen en zo´n langetermijnverplichting is niet voor elk bedrijf wenselijk. Ook het aantal werknemers kan wisselen en daarmee het benodigde koffieapparaat of apparaten.

Flexibel abonnement
Gio Coffee brengt verandering in de gevestigde praktijk met het vernieuwende Koffie Abonnement. In plaats van langlopende contracten kunnen bedrijven nu al vanaf 12 maanden een zakelijke koffiemachine op kantoor laten plaatsen. Niet alleen de koffieautomaat, maar ook onderhoud en koffie worden volledig verzorgd. Bovendien kan er gedurende de looptijd van het abonnement van koffiezetapparaat gewisseld worden. Wel zo prettig als je bedrijf snel groeit.

Online samenstellen
Via de gemakkelijk online tool kun je als ondernemer zelf een passend pakket samenstellen. Kies het aantal werknemers, de gewenste smaakintensiteit en de looptijd. Op basis van het aantal koffiedrinkers wordt aanbevolen hoeveel apparaten wenselijk zijn. Je krijgt het koffieapparaat bovendien met 30 dagen bedenktijd. Proces en levertijden worden helder uitgelegd, zodat het ook voor de zakelijke markt eenvoudig wordt om flexibel en eenvoudig online een koffieautomaat en koffie te regelen.

Verantwoorde koffie
Gio Coffee  biedt koffie van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Zo wordt rekening gehouden met het beschermen van de natuur en wordt er positief bijgedragen aan de werkomstandigheden van de lokale boeren bij de koffieproductie. Dit levert niet alleen duurzame koffie op, maar ook hele smaakvolle koffie omdat alleen de rijpste koffiebonen geselecteerd worden. Gio Coffee biedt diverse koffiemelanges voor een veelheid aan smaakbelevingen. Wil je gedurende de looptijd van het abonnement van smaak wisselen? Dan kan je simpelweg een andere koffiebonenmelange aanvragen voor het vervolg.

Huur of koop
Kenmerkend voor het Koffie Abonnement is dat je geen eigenaar wordt van de machine, zodat je flexibiliteit houdt om het apparaat te wijzigen als de omstandigheden veranderen. Dankzij het abonnement is ook geen grote investering nodig voor de aanschaf van een apparaat. Wil je toch liever de koffiemachine aankopen? Dat kan altijd! In dat geval sluit je alleen een overeenkomst voor het onderhoud van de koffiemachine en de levering van de koffie.

Aanvullende service
Als ondernemer zoek je service en gemak, zodat je je zelf op de core activiteiten kan focussen. Zo kan Gio Coffee ook voor een prettig gevulde pantry op kantoor zorgen. Thee, koekjes, suiker en melk worden regelmatig bijgevuld zodat je hier geen omkijken naar hebt. Ook bekertjes, roerstaafjes of zelfs cup-a-soup kunnen geleverd worden, zodat het kantoor optimaal uitgerust is voor medewerkers en klanten.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie