Home > Overig nieuws > Van alles te beleven op Vakbeurs Facilitair

Van alles te beleven op Vakbeurs Facilitair

Delen

Deze week wordt de Vakbeurs Facilitair gehouden. Van 29 tot en met 31 januari staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van allerlei voorzieningen en producten op het gebied van facility management en gebouwbeheer. Er is in dit opzicht veel te beleven.

“Wie zijn bezoek optimaal wil invullen, doet er het beste aan om de beursvloer te beléven”, aldus een woordvoerder van de beursorganisatie. “Hoe? Door naast de gehele dag kennis en informatie te vergaren, dit af te wisselen met luchtige momenten. Bezoek niet alleen stands, lezingen en het Noviteitenplein voor kennis en informatie, maar drink tussendoor koffie/thee, neem een lunch en/of geniet van een bijzondere actie van een standhouder.”

De beleving begint volgens het team achter Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer al vóór bezoekers de beursvloer opkomen. “Dan staat er vóór opening in het kader van de Koffie voor vroege vogels een kopje koffie van Café Salento (van stand D3) klaar. Voor het geval u dat hebt gemist, dan staat direct op de beursvloer eenzelfde, lekker kopje koffie bij Selecta (stand H6), voor u klaar. En uiteraard kunt u daarna altijd terecht bij een van de overige deelnemers met koffieproducten.”

Maar de beurs biedt natuurlijk veel meer dan enkel goede koffie. “De beleving gaan de bezoekers ook meemaken bij de diverse prijsuitreikingen, zoals die van de FGNoviteitenprijs (woensdag 12.00 uur) en het Gouden bestek (donderdag 13.00 uur) op het Noviteitenplein (hal2). Daar kunt u het opdoen van kennis en het vergaren van informatie combineren met de afsluitende receptie met een hapje en een drankje.” Voor wie de donderdag goed wil afsluiten, is er om 17.00 uur de jaarlijkse netwerkborrel, waar alle bezoekers en deelnemers op de muziekklanken van Tommy Thompson van harte voor zijn uitgenodigd.
En dan zijn er ook nog ‘gewoon’ de vele stands met interessante producten en diensten op het gebied van facility en gebouwbeheer. Die producten en diensten – en de deskundige uitleg van standhouders – is van eminent belang. Want uiteindelijk is het de professionele beursbezoeker – bij alle beleving – natuurlijk eerst en vooral te doen om het ‘up to date’ houden van zijn kennis van de meest recente marktontwikkelingen.

De beursorganisatie heeft volop rekening gehouden met de ‘kennisbehoefte’ van de bezoekers. Daarom is er op de beurs een ware overvloed aan relevante lezingen te bezoeken. Voorts zijn er bijvoorbeeld de InnovatieSpottertours. “Voor wie gericht op zoek is naar facilitaire innovaties op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kan zich inschrijven voor deelname aan een van InnovatieSpottertours. Deelname is beperkt en uitsluitend na aanmelding. Startpunt is het Noviteitenplein in hal 2. De tours beginnen iedere beursdag om 11.00 uur en 14.30 uur.”

Alle reden om deze week een bezoek te brengen aan de beurs.

www.vakbeursfacilitair.nl

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie