Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wilkhahn met AT op Facilitair

Wilkhahn met AT op Facilitair

Delen

Ook Wilkhahn zal aanwezig zijn op de vakbeurs Facilitair, van 29 tot en met 31 januari in Utrecht. De Duitse producent zal er de stoel AT tonen.

“De bureaustoel AT met Trimension, kan nu ook geleverd worden in een ESP-versie”, aldus een woordvoerder. “ESP staat voor Elevated Seat Position, waarbij een zit-stahoogte wordt overbrugd van 42 tot 62 centimeter.”

De AT bureaustoel is voorzien van een automatische of handmatige gewicht instelling. Deze instelling kan zelfs tijdens het gebruik uitgewisseld worden. “De AT heeft een snel uitwisselbare zit en rug schaal zodat je eenvoudig een bureaustoel kan voorzien van een nieuwe schaal. Bij de AT zijn er verschillende rug hoogten leverbaar. Zo wissel je eenvoudig een bureaustoel met een lage rug om tot een bureaustoel met hoge rug en zelfs met hoofdsteun.”

Het Free to Move-concept waarmee de AT is uitgerust is volgens Wilkhahn momenteel de meest innovatieve oplossing ter wereld. “De AT stoelen worden geleverd met QR codes, via deze QR code komt de gebruiker bij de digitale handleiding voor het optimaal instellen van de bureaustoel.”

De AT heeft voorts alle relevante internationale certificaten voor bijvoorbeeld ergonomie en milieu. “Zo is de bureaustoel voorzien van een AGR-certificaat, waardoor de AT de nummer 1 is in Duitsland op het gebied van ergonomie en fysiotherapie. De AT is tevens winnaar van de German Design Award 2020.”

www.wilkhahn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie