Home > Overig nieuws > Vakbeurs Facilitair op stapel

Vakbeurs Facilitair op stapel

Delen

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer staat op stapel. Komende week – van 29 tot en met 31 januari – vindt het evenement plaats in de jaarbeurs in Utrecht. In 2020 spitst de beurs zich toe op vijf verschillende bezoekersgroepen.

De vakbeurs Facilitair voor de facilitair verantwoordelijken in het algemeen; de vakbeurs Gebouwbeheer voor de gebouwbeheerders in het algemeen; OverheidFacilitair, OnderwijsFacilitair en ZorgFacilitair voor de facilitair verantwoordelijken en gebouwbeheerders voor respectievelijk de overheid, het onderwijs en de zorg in het bijzonder.

Er is van alles te beleven tijdens de beursdagen. Zo is er natuurlijk weer een groot aanbod stands van uiteenlopende bedrijven. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering. Ook projectmeubilair is natuurlijk te vinden op de beursvloer.

Daarnaast krijgt kennisoverdracht weer een prominente plek. “Tijdens de vorige editie werden de lezingen door ruim 3,5 duizend bezoekers bijgewoond. De kennisoverdracht is verdeeld over veertig thema’s. De sprekers delen iedere beursdag hun kennis vanuit hun eigen, verschillende, professionele invalshoek met de bezoekers.” Een van de vele lezingen zal verzorgd worden door Kitty de Groot. Zij zal spreken over het belang van kennis en de wijze waarop Office Academy – waar zij docent is – aan deze behoefte tegemoet komt via de opleidingen BIK en HHK.

Met naar verwachting honderdtwintig sprekers vormt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 volgens HolaPress de belangrijkste kennisoverdracht voor de werkplek, de werkomgeving en de ontwikkelingen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer van het jaar. Tijdens de kennisoverdracht in het zalencentrum op de beursvloer zal op woensdag (Zorg), donderdag (Onderwijs) en vrijdag (Overheid) een apart programma voor de bezoekers worden ingericht. Alle reden voor facilitair verantwoordelijken in deze (en andere) sectoren om tussen 29 en 31 januari 2020 een bezoekje te brengen aan de Utrechtse Jaarbeurs.

www.vakbeursfacilitair.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand