Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Ahrend lanceert innovatie op Vakbeurs Facilitair

Ahrend lanceert innovatie op Vakbeurs Facilitair

Delen

De hele projectsector staat te trappelen voor de Vakbeurs Facilitair, die van 29 tot en met 31 januari gehouden wordt in Utrecht. Koninklijke Ahrend laat weten de beurs aan te grijpen voor de presentatie van een innovatie. Het bedrijf introduceert in Utrecht een wereldwijd gepatenteerd systeem voor zijn zit-sta bureaus: Lift.

Met de introductie van het systeem Lift op de Vakbeurs Facilitair in Utrecht (en ook op de Workspace Expo in Parijs) voegt Koninklijke Ahrend een gesynchroniseerd gas-lift systeem toe aan haar uitgebreide portfolio van zit-sta bureaus. “Deze nieuwe, niet-elektrische innovatie biedt verschillende mogelijkheden om agile en mobiel te werken”, aldus een woordvoerder. “Het Lift- systeem is onderscheidend dankzij de snelle en intuïtieve manier van hoogte verstellen. Deze eigenschappen maken het systeem voor werknemers zeer gebruiksvriendelijk en uitnodigend om regelmatig de werkhouding te variëren.”

“Het systeem zal worden toegevoegd aan de succesvolle Ahrend Balance-bureaulijn en ook aan de nieuwe Gispen TMNL-bureaulijn.” De verschillende opstellingsmogelijkheden van de Balance Lift en TMNL Lift passen volgens de woordvoerder goed in een flexibele manier van werken: solowerkplekken, scrum-tafels, duo- en meervoudige werkplekken, met wielen of juist vaste poot. “Hiermee geef je de werknemer zelf de keuze voor een werkplek die perfect past bij zijn of haar werkzaamheden van dat specifieke moment.”

Het Lift-systeem is ontwikkeld door de ontwerpers en ingenieurs van het Ahrend Innovation LAB. “De gepatenteerde oplossing wordt ondersteund door een zeer intuïtieve en snelle manier van hoogte verstelbaarheid. Het systeem maakt geen gebruik van een motor en is niet afhankelijk van een energiebron, dit zorgt ervoor dat het Lift-systeem zeer flexibel en duurzaam is.”

De ontwerpers en ingenieurs van Koninklijke Ahrend hebben het product gereed gemaakt voor massaproductie en zelf de bijbehorende machines ontwikkeld voor de Europese en Aziatische productielocaties. Het Lift-systeem is wereldwijd te bestellen in het voorjaar van 2020.

www.ahrend.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie