Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Weer beste jaar ooit voor Palmberg

Weer beste jaar ooit voor Palmberg

Delen

Het blijft crescendo gaan voor Palmberg. De Duitse projectmeubelfabrikant laat weten in 2019 wederom het beste jaar ooit te hebben gehad. Het verkooprecord van 2018 werd opnieuw verhoogd tot meer dan 108 miljoen euro.

De groei van het bedrijf betekent dat ook het aantal medewerkers blijft toenemen. “Momenteel zijn er 568 medewerkers werkzaam bij Palmberg – een stijging van 5 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.” Palmberg vertrouwt hierbij naar eigen zeggen met name op gekwalificeerd jong talent uit eigen regio en ondersteunt niet alleen de scholing, maar ook de voortdurende begeleiding van zijn medewerkers.

De nieuwe medewerkers kunnen deels aan de slag in een nieuwe fabriek. Want gedurende het afgelopen jaar opende Palmberg een geheel nieuwe extra productielocatie in het nabij Schönberg gelegen Rehna. In de nieuwe riante productiehal – waar de Inside Information-redactie medio vorig jaar een kijkje mocht nemen – worden onder meer de akoestische oplossingen van Palmberg geproduceerd.

Ook de toekomst ziet er hoopvol uit voor Palmberg. Met demografische veranderingen en digitalisering zijn er twee belangrijke redenen voor veranderingen in toekomstige werkomgevingen. “Daarnaast wordt de kantoorwereld steeds kleurrijker, huiselijker en flexibeler, zodat een ontspannen en speels karakter in termen van het ontwerp van werkplekken in het dagelijkse kantoorleven komt”, zegt Palmberg. “Het is daarom nog belangrijker om te reageren op specifieke wensen van de klanten, maar tegelijkertijd om oplossingen en nieuwe ontwikkelingen als fabrikant te bevorderen.”

www.palmberg.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie