Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Leolux zet Italiaans design centraal op IMM

Leolux zet Italiaans design centraal op IMM

Delen

Italiaanse lijnen voeren de boventoon op de stand van Leolux op de beurs IMM van Keulen, die vandaag – 13 januari – van start gaat. Het merk pakt groot uit met het werk van de Italiaanse ontwerper Gino Carollo.

Nardo.

In het middelpunt staat Rego; een bankenprogramma waar volgens een woordvoerder allure en elegantie vanaf spatten. “Vol overtuiging zet Leolux haar nieuwe topmodel in de spotlight. Meer nieuws is er in de vorm van de rasechte comfortbank Nardo en de introductie van verlichting in de Leolux-collectie.”

Qone.

Met verlichting begint Leolux aan een heel nieuw collectiehoofdstuk. Net als meubelen en karpetten kan een fraai armatuur een blikvanger zijn in het interieur. Daarom ging Leolux de samenwerking aan met de Duitse ontwerper Michael Raasch. Hij ontwierp Qone, een matzwarte leeslamp met sterke Bauhaus-invloeden. “De kegelvormige goudkleurige kap kan 90 graden worden gedraaid, zodat het licht op de juiste plek schijnt. Ook Funo is van Raasch’ hand. Deze lichtbron zorgt voor sfeer, maar heeft een ingebouwde leeslamp als extraatje. De stijlvolle grijze kap is van mondgeblazen kristalglas.”

De stand waarmee Leolux zich op IMM presenteert, laat een nieuwe richting zien. Anders dan voor-gaande jaren, treffen bezoekers een open entree, met drie aparte settings waarin de nieuwe modellen centraal staan. Achter twee doorgangen wachten nog meer opstellingen in verschillende sferen en materialen om de mogelijkheden van de Leolux-collectie verder te ontdekken. In de speciale Caruzzo-lounge is plek om rustig te genieten van een drankje. “Zo versterkt de Leolux presentatie op IMM het beeld van een merk dat staat voor inspiratie en innovatie.”

IMM duurt van 13 tot 19 januari 2020; Leolux is te bezoeken in hal 11.2, stand H31.

www.leolux.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie