Home > Branche > Nieuws > BIM-plug in van Gyproc

,

BIM-plug in van Gyproc

Delen

“Gebruik tijdens de ontwerpfase direct het meest geschikte wand- of plafondsysteem in het BIM-model met de nieuwe Gyproc BIM plug-in.” Dat meldt de Saint Gobain-firma in een persbericht.

“Deze unieke plug-in biedt de mogelijkheid om op twee manieren een Gyproc wand- of plafondsysteem te selecteren; zowel op segment als op systeemtype”, aldus de woordvoerder. “Ook kan er gefilterd worden op basis van de gewenste prestaties.”

De Gyproc BIM plug-in biedt volgens het bedrijf veel voordelen in zowel de ontwerpfase als de uitvoeringsfase van een bouwproject. De plug-in omvat onder meer een bouwcheck, waardoor de gebruiker verzekerd is van het juiste systeem passend bij de constructie. “Gyproc wand- en plafondsystemen voldoen altijd aan de huidige Nederlandse regelgeving. Daarnaast blijven de systemen up-to-date door een directe verbinding met de Gyproc database.”

Voorts biedt de plug-in tijdwinst. “De Gyproc BIM Selector biedt de mogelijkheid om te filteren op prestatie of segmentniveau om zo het juiste systeem te vinden. Een verkeerde wanddikte behoort hiermee tot de verleden tijd.” De ‘Levels of Detail’ zijn naar wens in te stellen. Hierdoor bevat het object altijd de benodigde informatie.
De Gyproc BIM plug-in is verkrijgbaar voor Revit 2017, 2018, 2019 en 2020. De plug-in vervangt de losse BIM-objecten die voorheen beschikbaar waren in de BIM-bibliotheek.

www.gyproc.nl/bim

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand