Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Zitloze werkdag bij SKO

Zitloze werkdag bij SKO

Delen

SKO start het jaar met een goed voornemen. “In samenwerking met Sitness willen we jou en jouw werkgever/collega’s graag helpen! Op 28 januari organiseren wij de Zitloze Werkdag.”

Tijdens deze dag worden deelnemers uitgedaagd om gedurende één dag minimaal 25 priocent van de werktijd staand door te brengen. “Om iedereen een handje te helpen krijg je tijdens de dag instructiebeelden voor oefeningen die uitgevoerd kunnen worden aan/achter je bureau. Doe je mee?”

Gemiddeld brengen we 7,5 uur per dag zittend door. “Voor elk uur dat we zittend doorbrengen kan de levensduur verkort worden met 5 minuten. Lichte activiteiten gedurende de dag, zeg elk uur, hebben veel meer positieve invloed op de bloeddruk, suiker- en vetstofwisseling dan wanneer je in de avond één uur fanatiek sport.”

Via de site www.sitness.nl biedt SKO rolstoelbasketballers een online platform. “Via deze site nemen zij je mee in hun ‘Road to Tokyo 2020’ en vertellen zij hun belevenissen als sporter en mens. Maar het meest briljante is dat deze sporters heel zittend Nederland gaan helpen om beter te zitten en gezond en vitaal de werkdag door te komen. Want wie kan je nou beter helpen megezond zitten dan iemand die voor altijd tot zitten is veroordeeld?”

“Wij zijn bijzonder trots dat onze naam de komende 2 jaar aan het Nederlands rolstoelbasketbalteam verbonden is. Wij willen het hoogste bereiken met onze ‘Get Fitter by SKO’-filosofie en dat willen deze topsporters ook”, aldus Robbert Nijhuis, commercieel directeur SKO.

www.sitness.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie