Home > Branche > Nieuws > Nieuwe showroom Buzzispace in Keulen

,

Nieuwe showroom Buzzispace in Keulen

Delen

Buzzispace opent binnenkort een nieuwe showroom in Design Post in Keulen. Dat meldt de Belgische aanbieder van onder meer akoestische oplossingen in een persbericht.

Buzzispace heeft de afgelopen jaren een stevige positie veroverd in het projectinterieur. Met designproducten op het gebied van akoestiek, verlichting en werkplekken speelde het bedrijf zich danig in de kijker op de internationale markt. Om de positie in Duitsland verder te verstevigen opent Buzzispace binnenkort een nieuwe showroom in het Keulse Design Post.

De opening vindt plaats op 12 januari, aan de vooravond van de Internationale Möbelmesse (IMM), die van 13 tot en met 19 januari plaatsvindt in de Duitse Domstad. Aangezien Design Post gesitueerd is pal naast de Keulse beurshallen, kunnen bezoekers van de IMM zich eenvoudig vergewissen van het designkarakter van het Buzzispace-aanbod. Ook kunnen zij ter gelegenheid van de opening spreken met onder meer designer Alain Gilles en het Duitse team van Buzzispace.

www.buzzi.space/designpost

 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie