Home > Branche > Nieuws > Iconic Award voor IVC

,

Iconic Award voor IVC

Delen

De Iconic Awards, Innovative Interior worden alleen uitgereikt aan de top van de meubel- en interieurindustrie. IVC Group kan zich hier nu tot rekenen. De innovatieve vloer LayRed 55 werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Wall, Floor, Ceiling vanwege de uitstekende kwaliteit van het ontwerp.

De wedstrijd is gericht op bedrijven in de meubelindustrie en hun partners in interieurarchitectuur en design. De Duitse Design Council zorgt ervoor dat integrale ontwerpnormen worden nageleefd. Het reikt prijzen uit ter ere van relevante hedendaagse ontwikkelingen en speciale prestaties op het gebied van design, met een hoge internationale reputatie.

“LayRed 55 is de zachtste harde plank op de markt”, aldus IVC. “Deze vloeroplossing is ontwikkeld door de IVC research afdeling. De vloer is ontworpen met meerdere lagen om uitstekende akoestische eigenschappen te bieden voor drukbezochte ruimtes en renovaties. LayRed 55 is de enige plank die solide, maar toch geluiddicht en comfortabel is. Tijdens het lopen geeft de vloer een warm gevoel en dempt de akoestische laag zowel het impactgeluid als het transmissiegeluid tot 21 dB.”

De collectie omvat 23 esthetische ontwerpen die extreem kras- en vlekbestendig en waterdicht zijn. “De kern voorkomt een telegrafisch effect, wat betekent dat LayRed 55 geen nivellering nodig heeft en gemakkelijk barsten of voegen en oneffen oppervlakken kan compenseren. LayRed 55 is volledig vrij van weekmakers en bestaat uit 30 procent gerecyclede materialen. De vloer is ook volledig recyclebaar.”
De Iconic Awards worden uitgereikt door een onafhankelijke jury van experts. De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit de designwereld, het bedrijfsleven en de media.Tijdens de IMM 2020 worden de winnaars gepresenteerd in een tentoonstelling van de kunstvereniging Köln.

www.ivc-commercial.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie