Home > Branche > Nieuws > Nieuw bestuurslid voor innovatieplatform

,

Nieuw bestuurslid voor innovatieplatform

Delen

Antwan van Haaren is per 1 december aangetreden als algemeen bestuurslid van innovatieplatform Booosting. Van Haaren is in het dagelijks leven werkzaam als senior adviseur Duurzaamheid en gezondheid en partner bij DGMR.

Van Haaren vervulde eerder een bestuursfunctie bij de Nederlands-Vlaamse BouwfysicaVereniging NVBV. Hij is ook lid van de Federatie van Energieconsultants Fedec, het Blue Building Institute BBI en DGBC Deltaplan werkgroep kantoren. Sinds de introductie van de WELL Building Standard (begin 2016) spant Antwan zich als Acrredited Professional in om gezondheid in projecten te integreren. Niet door een plan te bedenken, maar door het gewoon te dóen.

Booosting is een platform voor koplopers in bouwinnovatie. Booosting heeft zich als doel gesteld het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk te versnellen; daarvoor wil zij ideeën en projecten op het gebied van onderzoek, ontwerp en ontwikkeling initiëren en faciliteren.

www.booosting.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie