Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Casala’s Capsule winnaar German Design Award 2020

Casala’s Capsule winnaar German Design Award 2020

Delen

De Capsule van Casala is de winnaar van de German Design Award 2020 in de categorie ‘Excellent Product Design’ voor ‘Office Furniture’. Casala en designer Kateryna Sokolova zijn bijzonder trots dat de jury van de German Design Council het predicaat ‘Winnaar’ heeft toegekend aan Capsule.

Met het winnen van deze award onderstreept Casala haar rol als producent van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. De German Design Council, de expert voor merk en design in Duitsland, reikt ieder jaar de German Design Awards uit. De German Design Awards is één van de meest gerenommeerde ontwerpcompetities ter wereld en geniet een uitstekende reputatie. German Design Awards worden alleen toegekend aan innovatieve producten en projecten die baanbrekende bijdragen aan het internationale designlandschap vertegenwoordigen. De internationale jury, bestaande uit professionals van verschillende branches, waarborgt het niveau en de kwaliteit van de genomineerden. De jury voor de categorie ‘Excellent Product Design’ bestaat uit negentien personen.

Designer Kateryna Sokolova heeft de Capsule ontworpen om een stijlvolle oplossing te bieden voor de toenemende behoefte aan concentratie en privacy in grote kantooromgevingen. De vorm en functie van Capsule is geïnspireerd op een cocon, die garant staat voor geborgenheid, comfort en vernieuwing. “In grote en drukke ruimtes is Capsule een object dat privacy creëert zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving”, aldus Casala. “Hierdoor is het mogelijk om ongestoord te kunnen telefoneren, lezen, werken en relaxen. Bijkomend voordeel is dat Capsule omgevingsgeluid absorbeert door de stoffering aan de binnen- en buitenzijde. Duostoffering maakt de veelzijdigheid in uitvoering vrijwel oneindig en hierdoor is Capsule in te passen in ieder interieur.”

Capsule heeft in 2018 ook al de FX International Interior Design Award ‘Product of the Year’ gewonnen.

https://www.casala.com/nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie