Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Showroom Pami in nieuw jasje

Showroom Pami in nieuw jasje

Delen

Inrichter Pami heeft de eigen showroom ingrijpend vernieuwd. In de totaal vernieuwde toonzaal zijn de meest moderne en eigentijdse werkvormen en werkplekken te bewonderen. Op donderdag 17 oktober 2019 vierde Pami samen met 170 gasten de officiële opening.

“U kent Pami als gepassioneerde workspace designers”, aldus marketingmanager Christophe van Hees. “Elke dag creëren we ideale werkomgevingen. Zélf konden we natuurlijk niet achterblijven. En daarom namen we onze showroom grondig onder handen. Het resultaat mag gezien worden!”

Tijdens de opening trakteerden Lode en Hendrik Essers hun gasten op inspirerende sessies over de allernieuwste trends in office design. Thomas Vandenhaute, Project Leader Circular Economy bij Sirris, gaf zijn visie op circulaire kantoorinrichting in de workshop ‘Circular Workspace Design’. Hij toonde aan hoe een comfortabele en moderne kantooromgeving prima kan samengaan met de zorg voor onze aarde. Mooi aangevuld met praktijkvoorbeelden van de kantoorinrichter uit Pelt.

Chris Wiegeraad, Channel Development Manager bij GoBright, demonstreerde ‘Meet, Work, Visit’. Steeds meer organisaties maken gebruik van nieuwe manieren van werken zoals activity-based working, agile en scrum. Met een laptop en internettoegang kunt u immers overal werken. Het wijzigt het traditionele gebruik van het kantoor ingrijpend. En als dit niet goed ingezet wordt, ontstaan er allerlei uitdagingen: zoektochten naar een vrij bureau, onnodig bezette werkplekken, onvindbare collega’s, overboekte vergaderruimtes met de nodige no-shows… Dankzij het complete systeem biedt Pami nu een totaaloplossing voor deze uitdagingen. Via sensoren, een online portal, smart app en verschillende integraties kunnen werknemers hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter uitvoeren. Bovendien krijgt het bedrijf extra inzichten (bezettingsgraden…) waardoor investeringen worden geoptimaliseerd.

De 170 gasten ontdekten ook de nieuwste techniek in presentatie van kantoorconcepten: Virtual Reality. “Dankzij deze technologie kunnen klanten nu op voorhand hun nieuwe werkomgeving virtueel ontdekken. Een spectaculaire beleving!”

Pami is meer dan ooit klaar voor de toekomst en kijkt terug op een erg geslaagde opening met veel enthousiaste contacten en reacties.

www.pami.be

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand