Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wilkhahn op jaarcongres Human Factors

Wilkhahn op jaarcongres Human Factors

Delen

Op 28 en 29 november 2019 vindt het tweedaags Human Factors NL Jaarcongres plaats in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Het congresthema is ‘Evolutie, revolutie!’. Een van de partijen die aanwezig zal zijn is Wilkhahn.

 

Dit jaar bestaat de International Ergonomics Association 60 jaar. “We blikken terug op het ontstaan en de ontwikkeling van het vakgebied human factors en ergonomie en kijken vooruit”, aldus de organisatoren van het ergonomie-congres.

Het tweedaags congresprogramma biedt plenaire sessies met inspirerende keynotes en een groot aantal parallelle sessies, verzorgd door experts uit bedrijfsleven en kennisinstellingen op uiteenlopende gebieden. Op de beursvloer worden nieuwe trends en innovaties gepresenteerd door bedrijven.
Een van die bedrijven is Wilkhahn. De gerenommeerde Duitse fabrikant presenteert op het congres onder andere de AT ESP-bureaustoel en de Timetable Lift (zie beide bovenstaande foto’s).

https://www.humanfactors.nl/congres-2019
w
ww.wilkhahn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie