Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Humanscale presenteert Corporate Social Responsibility-rapport

,

Humanscale presenteert Corporate Social Responsibility-rapport

Delen

Deze maand is het Corporate Social Responsibility-rapport (CSR) 2018 van Humanscale gepubliceerd. “Dit rapport geeft niet alleen inzicht in onze betrokkenheid bij duurzaamheid, maar laat ook zien hoe dit wordt ingevuld”, aldus het bedrijf.

Het verslag van dit jaar, met als ondertitel Sustainability as the Basis for Innovation, kijkt terug op 2018 met als een belangrijkste stelling: ‘minder slecht is niet goed genoeg’. “Als wereldwijd opererend bedrijf willen we niet slechts de negatieve gevolgen van onze activiteiten voor het milieu minimaliseren, maar juist ook een significante positieve bijdrage leveren. Ons doel is dan ook om een netto positieve impact op de aarde te hebben.”

Dit betekent integratie van ecologische en maatschappelijk sociaal verantwoorde oplossingen. “Goed kijken naar wat er geproduceerd wordt en op welke wijze. Elke grondstof die nodig is om onze producten te maken, wordt eerst nauwgezet geanalyseerd om manieren te vinden om iets terug te doen. En zodoende een positieve bijdrage te leveren aan de natuur en de maatschappij waar we onderdeel van zijn.”

Klik hier om het volledige rapport te downloaden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand