Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Steelcase mist omzetdoel net

,

Steelcase mist omzetdoel net

Delen

Steelcase heeft het eigen omzetdoel in het eerste kwartaal van het huidige boekjaar 2019-2020 net niet gehaald. Dat meldt de Duitse website Euwid. De omzet van de kantoorinrichter bleef steken op 824,3 miljoen dollar. Het doel was gesteld op 830-855 miljoen dollar.<

Overigens werd in het eerste kwartaal desalniettemin een omzetplus van maar liefst 9 procent geboekt ten opzichte van de omzet in het eerste kwartaal van het vorige boekjaar. Deze omzetplus is vooral te danken aan de ontwikkelingen in de regio EMEA, waar een plus van 17,4 procent geboekt werd.

Voor het tweede kwartaal van het lopende boekjaar 2019-2020 verwacht Steelcase een omzet te kunnen boeken van tussen de 970 en 995 miljoen dollar. Dit zou een omzetplus van 11 tot 14 procent betekenen ten opzichte van het vorige boekjaar.

www.steelcase.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand