Home > Branche > Nieuws > Prijs voor Dataflex

,

Prijs voor Dataflex

Delen

Dataflex heeft een zogenoemde Mixology award gewonnen. Op 20 juni 2019 werden in Londen de Mixology awards voor ’the dynamic and innovative interior design community’ uitgereikt.

Tijdens de flitsende award show won Dataflex met de Link USB-C docking station, de eerste plaats in de categorie ‘verlichting, technology & accessoires’. “We zijn echt trots op deze erkenning van al het harde werk en de jarenlange ontwikkeling die zijn gestoken in een product dat zijn tijd op vele manieren ver vooruit is”, aldus Dataflex in een reactie op het verheugende nieuws.

Mobiele bereikbaarheid, hot-desking, flexibele werkplekken en thuiswerken worden steeds meer de norm in onze moderne wereld. Maar hoewel zo’n 80 procent van de organisaties wereldwijd al mobiel werkt, vinden veel werknemers dat hun huidige ‘basisstation’ onvoldoende is toegerust op de mobiele manier van werken. Het prijswinnende Link USB-C docking station van Dataflex lost dit probleem op.

“Net als de meeste onmisbare innovaties is dit product ongelofelijk eenvoudig”, aldus Dataflex. “Het plug-&-play USB-C docking station biedt u alle verbindingsmogelijkheden die u nodig heeft, allemaal binnen handbereik op uw werkstation. Sluit uw laptop aan op dit docking station en, ongeacht het merk, is deze meteen verbonden met externe schermen en het datanetwerk. En terwijl u werkt, laadt Link uw laptop op. Verrassend eenvoudig en onmiskenbaar intelligent.”

www.dataflex-int.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie