Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > World Workplace Europe weer in Amsterdam

,

World Workplace Europe weer in Amsterdam

Delen

World Workplace Europe wordt volgend voorjaar opnieuw gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam en wel van 18 tot en met 20 maart 2020. Dat hebben FMN, de Nederlandse beroepsvereniging voor het facilitaire domein, en IFMA, de internationale facilitaire beroepsvereniging, vandaag bekendgemaakt.

Met ruim achthonderd deelnemers, een innovatief en inspirerend programma, een hoog niveau van interactie tussen de deelnemers en een aangename sfeer in de Kromhouthal was de editie van World Workplace Europe 2019 een mijlpaal voor het facilitaire vakgebied in Europa. Belangrijke redenen voor FMN en IFMA om deze samenwerking voort te zetten en met World Workplace Europe van 18 tot en met 20 maart 2020 terug te keren naar de Kromhouthal. Deze evenementenlocatie diende ooit als productiefaciliteit voor grote scheepsmotoren. Vandaag de dag is het een toonaangevende evenementenlocatie in Amsterdam.

IFMA vertegenwoordigt de wereldwijde facility management (FM) community, met leden in meer dan honderd landen. FMN is de Nederlandse beroepsvereniging voor de facilitaire sector. Beide verenigingen vullen elkaar aan in een unieke benadering van de facilitaire markt. Het hoge kennis- en expertiseniveau binnen FMN en IFMA staan ook bij World Workplace 2020 weer garant voor een waardevolle, educatieve netwerkervaring die is toegespitst op facility management in Europa.

“Het succes van World Workplace Europe 2019 heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied in Europa en de professionele groei van onze leden”, zegt Jos Duchamps, voorzitter van de European Advisory Board IFMA. “IFMA’s wereldwijde netwerk en FMN’s connecties met professionals en organisaties in Nederland levert een buitengewone mix op waarbinnen we FM-professionals stimuleren om met elkaar te praten, ervaringen te delen en om van en met elkaar te leren.”

“Ik ben er trots op dat FMN en IFMA hun samenwerking voortzetten en opnieuw een innovatief en exclusief evenement gaan creëren voor hen die het strategische speelveld van de FM-industrie in Europe (mede) bepalen. Met inspirerende keynotes en verschillende sociale events organiseren we niet alleen een evenement, maar stimuleren we ook persoonlijke groei”, aldus Natalie Hofman, voorzitter van FMN.

World Workplace Europe is het referentiekader voor het ontdekken van nieuwe ideeën en technologieën die van invloed zijn op de Europese FM-industrie en daarmee relevant zijn voor iedere facilitair professional van vandaag en morgen. Met educatieve en andersoortige sessies worden relevant onderzoek en innovatietrajecten vanuit bedrijven en het onderwijs verkend en gedeeld. Het brede aanbod tijdens World Workplace Europe maakt het voor iedere deelnemer mogelijk zijn eigen programma samen te stellen dat is afgestemd op persoonlijke leerdoelen, uitdagingen, behoeften en interesses.

Interactieve workshops en paneldebatten stellen de deelnemers in staat actief deel te nemen aan actuele thema’s en discussies binnen het facilitaire werkveld. Deelnemers verwerven zo de nieuwste inzichten in facility management en werken samen om hun eigen innovaties te creëren, delen en ontdekken. Rondom zogenoemde netwerktafels bieden we ruimte voor bijvoorbeeld sponsoren en leveranciers om in gesprek te gaan met de deelnemers over relevante thema’s of om een-op-een-ontmoetingen te creëren met een voor hen relevante doelgroep.

Het event is net als dat van het afgelopen voorjaar ‘content driven’. De ‘call for content’ voor World Workplace Europe wordt begin september geopend. Daarnaast kunnen organisaties die interesse hebben om als partner of sponsor te participeren nu al contact opnemen met [email protected] of [email protected].

https://worldworkplaceeurope.ifma.org/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie