Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > En opnieuw acht BIK-geslaagden

,

En opnieuw acht BIK-geslaagden

Delen

Vorige week vrijdag 21 juni legden reeds zeven deelnemers aan de Basiscursus Inrichtingskunde met goed gevolg hun examen af. Op vrijdag 28 juni kwamen daar nog eens acht geslaagde cursisten bij.

De vijftien deelnemers leerden afgelopen half jaar in zes dagen op verschillende locaties in het land de grondbeginselen van een goede hedendaagse kantoorinrichting. Naast de theorielessen geven de diverse locaties ook een inkijkje waaraan een hedendaags kantoor of de inrichting van een kantoor moet voldoen.

De geslaagden van 28 juni zijn (staand, vlnr): Nancy Leenderse (Gemeente Halderberge), Anita van der Heijden (FacZo), Pleun Meulensteen (Desque), Jeffrey Tersteeg (Markant) en Sanne van Binnendijk (Gemeente Den Haag); (zittend, vlnr): Ben ter Steege (Gemeente Den Haag), Marvin Seedorf (Staples) en Bart ter Horst (Nice Price Office).

De Basiscursus Inrichtingskunde is een van de meerdaagse opleidingen van de Office Academy. Deze opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven (voorjaar en najaar). In de najaarsgroep, die aanstaande september start, is nog plaats.

www.officeacademy.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand