Ahrend groeit

Delen

Het bedrijf is zelf niet altijd even scheutig met informatie. Maar dankzij oplettende journalisten van het Duitse Euwid en het Eindhovens Dagblad is duidelijk geworden dat kantoorinrichter Ahrend over 2018 een groei heeft doorgemaakt.

De groei was overigens beperkt en bedraagt ongeveer 1 procent. In het Eindhovens Dagblad zegt bestuurder Rolf Verspuij dat de groei naar 315 miljoen euro onder meer te danken is aan stijgende verkopen in Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Azië.

Dat de groei desondanks beperkt blijft tot 1 procent is onder meer ‘te danken’ aan de groei van de leasing-activiteiten van Ahrend. Het legt een probleem bloot dat de komende jaren opgelost moet worden door de projectmeubelsector: hoe het circulaire leasemodel te promoten en tegelijkertijd een gezonde bedrijfsvoering te handhaven.

De nabije toekomst voor Ahrend ziet er relatief florissant uit. In het artikel in het Eindhovens Dagblad wordt onder meer gewag gemaakt van een grote opdracht van de Oostenrijkse bank Erste Bank voor de inrichting van filialen in meerdere landen. Ook gaat Ahrend dit jaar het Amsterdamse kantoor inrichten van het Europees geneesmiddelenagentschap EMA. Voorts zal dit jaar een zevenduidendtal zit/stameubelen geleverd worden aan een niet nader genoemde klant in Londen.

https://www.ed.nl/economie/ahrend-uit-sint-oedenrode-gaat-br-voor-verdere-omzetgroei-br~a45c5562/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand