Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Vescom opent showroom in Londen

Vescom opent showroom in Londen

Delen

Tegelijk met Clerkenwell Design Week (21–23 mei) opent Vescom een gloednieuwe permanente showroom in London. De thuisbasis van Vescom UK, gevestigd in het hart van Clerkenwell, is bedoeld als inspiratiepunt voor de architectuur en de design community.

“Ervaar zelf hoe de diverse producten van Vescom — wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen voor de internationale projectmarkt — zowel functionele als esthetische oplossingen bieden voor elk interieur”, aldus het bedrijf in een toelichting.

Aangezien de productontwikkeling van Vescom onder andere wordt bepaald door de behoeften van architecten en designers, is de servicegerichte showroom ook een ruimte voor professionele uitwisseling. “Het is een plek om een kopje koffie te pakken met gelijkgestemde creatieven of om te gebruiken als tijdelijke werkruimte.”

De nieuwe Vescom-showroom is gevestigd op de begane grond van The Old Brewery aan de 16 Brewhouse Yard in Londen.

www.vescom.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie