Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nowy Styl neemt Majencia definitief over

Nowy Styl neemt Majencia definitief over

Delen

De kogel is door de kerk. Nowy Styl neemt het Franse Majencia definitief over. Na eerder bedrijven als Sitag en Kusch+Co te hebben ingelijfd, betekent dit een verdere versterking van de Poolse gigant op de West-Europese markt.

Majencia vocht al enkele maanden voor het eigen voortbestaan. Het Franse bedrijf kreeg reeds surseance van betaling. Na een periode van onzekerheid – met meerdere kapers op de kust – is duidelijk geworden dat Nowy Styl aan het langste eind heeft getrokken. Voor de Poolse fabrikant biedt overname van Majencia een kans om de positie op de Franse markt te versterken.

De overname behelst onder meer de Majencia-productielocaties in Noyon en Bressuire alsmede het bestaande klantenbestand (inclusief lopende contracten). Ook 266 medewerkers zullen vanaf nu onder Nowy Styl vallen. De overname gaat gepaard met een kapitaalinjectie van 10 miljoen euro voor het Franse bedrijf. De onderneming zal verder gaan onder de naam Nowy Styl-Majencia.

www.nowystyl.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand