Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wilkhahn in de prijzen

,

Wilkhahn in de prijzen

Delen

Goed nieuws van Wilkhahn. De Duitse fabrikant is recent weer in de prijzen gevallen. Zo is de 3D synchroon bureaustoel AT met optie ‘ESP'(42-62 centimeter zithoogte) gekozen tot het Nr 1 product in Duitsland voor de kantoorinrichting.

“Er zijn honderd producten vermeld en getest in deze lijst”, aldus Hans Trilsbeek van Wilkhahn. “De Wilkhahn AT ESP is de absolute nr. 1. Innovatie op dit niveau is zeldzaam. Diverse internationale consultancy-organisaties geven ook aan dat dit momenteel de beste bureaustoel is.”

De AT is voorzien van onder meer een gepatenteerd 3D synchroon-mechanisme, auto gewicht instelling en snel uitwisselbare zit- rug schalen. “Verder zijn de Intra vergaderstoel en de Insit range van banken voor publieke zones bekroond met de Red Dot Award”, vervolgt Trilsbeek. “Alle recent door Wilkhahn geïntroduceerde producten zijn recent bekroond met vele internationale onderscheidingen.”

www.wilkhahn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie