Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Personele veranderingen bij K+N

,

Personele veranderingen bij K+N

Delen

De raad van commissarissen van de firma König + Neurath AG heeft in zijn meest recente vergadering belangrijke voorlopige beslissingen genomen over het verkoop- en personeelsbeleid en over een herschikking van verantwoordelijkheden binnen de directie, om de mogelijkheden van de nationale en internationale handel nog efficiënter en succesvoller te benutten.

Directielid Dirk Offermanns zal zich per 1 april 2019 richten op de exportactiviteiten, en dan vooral op Oost- en West-Europa en de markten van het Midden-Oosten. Carl-Christoph Held, bestuursvoorzitter, neemt per 1 april 2019 de verantwoordelijkheid voor de binnenlandse verkoop, het key-accountmanagement, de marketing en de strategische bedrijfsontwikkeling over. Vanaf 1 april 2019 wordt Jürgen Neubert benoemd tot directielid Financiële zaken. Neubert heeft jarenlang in diverse branches met succes leidinggevende posities bekleed. Dirk Fischer blijft verantwoordelijk voor de afdeling Techniek en Inkoop.

De raad van commissarissen constateert dat König + Neurath, als een van de toonaangevende aanbieders van kantoormeubilair en ruimtesystemen in Europa, door deze beslissingen over het personeelsbeleid en de wijzigingen in de taakverdeling optimaal is voorbereid op de toekomstige uitdagingen van de nationale en internationale markt. Het familiebedrijf heeft de afgelopen jaren zijn positie op de Duitse en Europese markt met succes verder kunnen uitbreiden en de omzet in 2018 met circa 11 procent kunnen verhogen ten opzichte van 2017, tot 176 miljoen euro. Met een eigenvermogensaandeel van circa 60 procent en een robuuste balans- en financiële structuur is het bedrijf duurzaam gepositioneerd voor een verdere positieve ontwikkeling.

www.koenigneurath.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie