Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nowy Styl neemt Kusch+Co over

Nowy Styl neemt Kusch+Co over

Delen

De Poolse Nowy Styl Group, onder meer eigenaar van het Nederlandse Rohde & Grahl, heeft opnieuw een bekend bedrijf onder haar vleugels genomen.

De organisatie maakte medio januari bekend dat het de Duitse fabrikant Kusch+Co overneemt. “Voor Kusch+Co betekent dit een uitbreiding van het werkveld en voor de Nowy Styl Group markeert het de verdere groei van het aandeel in de Europese kantoormarkt”, aldus een woordvoerder.

Volgens het bedrijf zal de integratie van Kusch+Co in de Nowy Styl Group een aantal belangrijke synergievoordelen met zich meebrengen. De overname van Kuch+Co is niet de eerste acquisitie van de groep op de West-Europese markt. Eerder nam de Nowy Styl Group onder meer Grammer Office (2011), Rohde & Grahl (2013) en Sitag (2015) over. “We zijn zeer ervaren in het integreren van bedrijven in onze groep”, aldus Nowy Styl Grouppresident Adam Krzanowski.

me.nowystylgroup.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand