Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Lensvelt in Kazachstan

Lensvelt in Kazachstan

Delen

De meubels van Lensvelt verspreiden zich over de wereld. Van het Lloydhotel in Amsterdam tot bovenin een van de hoogste torens van Almaty in Kazachstan. In de kantoren op de achtste verdieping van deze Esentai Tower wordt nu gewerkt vanuit tientallen AVL Office Chairs. dat meldt de Amsterdamse inrichter.

In Essentai Tower, dat SOM Architects in 2008 realiseerde, huizen nu een sterrenhotel, kantoren van diverse internationale bedrijven en luxe appartementen. In opdracht van projectontwikkelaar Capital Partners Kazachstan heeft het in Delft gevestigde Fokkema & Partners Architecten een interieurontwerp gemaakt voor de kantoren van Level 8, de achtste verdieping van de toren. Het concept resulteerde in een flexibele werkomgeving die de gebruikers met elkaar verbindt en samenwerken bevordert.

Partner van Fokkema & Partners Marieke van Schaaijk: “De strakke AVL Office Chairs passen precies bij de beoogde uitstraling van de opdrachtgever: een internationale look & feel gemixt met Kazachse accenten. Bovendien is de bureau- en vergaderstoel gewoon mooi, zeer comfortabel, en in hoogte verstelbaar.”

De architect koos voor twee varianten: een AVL Office Chair bekleed met stoer leer en een stoel gestoffeerd met Kvadrat-stof. Sindsdien worden de AVL Office Chairs van Lensvelt naar uiterste tevredenheid gebruikt door een internationaal gezelschap van ondernemers, creatieven, zakenmensen en consultants.

www.lensvelt.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie