Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Vepa toont nieuwe producten op de Orgatec

,

Vepa toont nieuwe producten op de Orgatec

Delen

Vepa grijpt de Orgatec aan om een aantal nieuwe producten te presenteren. Dat meldt de fabrikant uit Hoogeveen in een aankondigend schrijven.

Naast een aantal bekende producten zoals ParQ en Moi is er op de keulse beurs – van 23 tot en met 27 oktober – een prominente plek voor Plastic Whale Circular Furniture by Vepa. “Bovendien hebben we nieuwe producten zoals reksysteem Rack, kastenprogramma Qube en kolomtafel met schuifblad Cocoon. Daarnaast tonen we ons innovatieve nieuwe zit/sta-verstelsysteem.”

Vepa is volgens de woordvoerder bijna niet over het hoofd te zien in Keulen. “Naast onze eigen stand zijn onze producten te zien op drie verschillende locaties. We staan op de Boulevard Nord met de Plastic Whale Circular Furniture by Vepa tafel en stoelen. Onze Whale Tail-stoel dingt mee naar de Innovationspreis Architektur+ Office en is te zien in de Passage tussen hal 3 en hal 11.” dezelfde stoel staat voorts bij de Materials Culture in hal 8.1 stand B010.

www.vepa.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand