Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > SKO verduurzaamt gemeente Enschede

SKO verduurzaamt gemeente Enschede

Delen

De verduurzaming van de werkplekken van de gemeente Enschede is van start gegaan. De komende 10 jaar worden zoveel mogelijk werkplekken van de gemeente Enschede verduurzaamd door SKO Projectinrichting.

De verduurzaming betreft de werkplekken in het stadskantoor, het stadhuis en diverse wijklocaties verspreid over de gemeente.

“In de praktijk betekent dit dat een medewerker die een nieuwe werkplek nodig heeft zijn meubelen kan kiezen uit een zogeheten refurbished-collectie”, aldus een woordvoerder namens SKO. “Deze collectie bestaat uit kantoormeubelen die de gemeente al in gebruik heeft gehad en die versleten of kapot zijn. Deze meubelen worden geschikt gemaakt voor hergebruik.”

SKO heeft het bestaande meubilair en de bestaande voorraad in kaart gebracht. Zijn de meubels kwalitatief goed en dragen ze bij aan een gezonde werkplek, dan worden ze hergebruikt. Overbodig interieur heeft een herbestemming gekregen via SKO.

Het verduurzamen van de werkplekken is uitgevoerd in samenwerking met Drentea Office Furniture. Drentea is fabrikant van kantoor- en projectmeubelen voor de zakelijke markt.

www.sko.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie