Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Refurbished stoelen bij Desko

Refurbished stoelen bij Desko

Delen

Desko biedt elfhonderd refurbished exemplaren van de Herman Miller Mirra-bureaustoel aan. Dat meldt de ‘kantoorinrichter van de toekomst’ uit Amsterdam in een nieuwsbrief.

De bureaustoelen worden geleverd met volledige garantie voor 5 jaar. “De Mirra heeft een Triflex rugleuning en Aireweave zitting van voorgevormd, duurzaam polymeer”, meldt een woordvoerder. “De blijvende veerkracht en duurzaamheid van dit materiaal zijn verbluffend. Ze is 96 procent recyclebaar en zelf gemaakt van 42 procent recycled materiaal. Ze wordt milieuvriendelijk geproduceerd met 100 procent groene stroom.”

De prijs voor een exemplaar van de Mirra bedraagt 380 euro.

Desko biedt, naast nieuwe producten, tal van refurbished items aan. “Refurbished kantoormeubilair is een gebruikt meubelstuk dat technisch volledig gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel vernieuwd is. Ons refurbished assortiment is geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, waardoor we het gegarandeerd goedkoper kunnen aanbieden en het een goed alternatief is voor nieuwe producten.”

www.desko.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie