Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Koninklijke Ahrend verstevigt positie in Azië

Koninklijke Ahrend verstevigt positie in Azië

Delen

Koninklijke Ahrend verstevigt haar positie in China met de opening van een Flagship Showroom in het centrum van Shanghai. Met een groei van 25 procent per jaar levert China een belangrijke bijdrage aan de internationale groei van Koninklijke Ahrend.

Vanaf volgend jaar wordt het dealernetwerk in Azië stapsgewijs uitgebreid richting India, Hong Kong, Singapore en Filipijnen. “Met de merken Ahrend en Gispen heeft Koninklijke Ahrend twee internationaal aansprekende merken in ‘Dutch Design’ kantoormeubilair”, stelt het bedrijf.

“Met de ‘Shanghai Flagship Showroom’ kunnen internationale opdrachtgevers nog beter worden bediend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting. Het huidige dealernetwerk in China bestaat inmiddels uit meer dan 40 vestigingen.”

Koninklijke Ahrend is volgens de woordvoerder de enige Europese kantoorinrichter met een eigen fabriek in China. “De productielocatie in Taicang (130 werknemers) is er exclusief op gericht om hoge kwaliteit producten met een Europese uitstraling te kunnen leveren aan klanten in geheel Azië en het Midden-Oosten met een zeer snelle levertijd.” Verder beschikt Koninklijke Ahrend over productievestigingen in Nederland en Tsjechië die onveranderd de overige afzetgebieden in de wereld bedienen.

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend: “China is een grote afzetmarkt voor ons, omdat Westerse en Chinese multinationals hun kantorennetwerk hier nog steeds flink uitbreiden. Het tempo van volumegroei en upgrading van de kantoorinrichting ligt hoog, in toenemende mate ook van grotere Chinese bedrijven. Ons volume groeit hier al jarenlang met 25 procent per jaar. Wij profiteren van ons lange trackrecord in grote en complexe interieurprojecten voor multinationals waar ook ter wereld. De komende jaren zullen wij onze positie in China en andere delen van Azië en het Midden-Oosten nog aanzienlijk versterken om aan de steeds internationalere vraag naar hoogwaardige inrichting van kantoren te kunnen blijven voldoen.”

Koninklijke Ahrend speelt in op de ontwikkeling dat multinationals steeds vaker overal ter wereld effectieve werkomgevingen wensen, die voldoen aan de hoogste standaarden en die bovendien passen bij een uniforme identiteit van het bedrijf. Met een groeiend dealernetwerk en de eigen fabriek kan volgens de woordvoerder in Azië en het Midden-Oosten bovendien worden voldaan aan alle lokale standaarden, certificaten en eisen.

www.ahrend.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand