Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Locatiesluiting Kinnarps definitief

,

Locatiesluiting Kinnarps definitief

Delen

Eind januari meldden we dat Kinnarps voornemens is om een productielocatie in Duitsland te sluiten Onlangs werd dit voornemen bekrachtigd middels een overeenkomst tussen de Kinnarps-top en de ondernemingsraad van het bedrijf.

Blijkens de overeenkomst van 17 mei zal de productielocatie in het Duitse Worms definitief gesloten worden. Na een overgangsfase van 4 maanden wordt de productie van het productprogramma Ordemo overgeheveld naar Zweden. Daarmee zijn alle zes productielocaties van de projectmeubelgigant gevestigd in het Scandinavische moederland.

Overigens betekent dit niet dat Kinnarps helemaal uit Worms verdwijnt. Blijkens de plannen zal er een ‘Standort’ blijven in de Duitse stad. Men is momenteel op zoek naar een passende locatie. Hier zullen naar verwachting 90 marketing- en salesmensen emplooi vinden. Voor de 170 productiemedewerkers die hun baan verliezen is een sociaal plan opgesteld.

www.kinnarps.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand