Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > BIK-diploma voor Gispen-medewerkers

,

BIK-diploma voor Gispen-medewerkers

Delen

Een achttal Gispen-medewerkers behaalde deze week een diploma van Office Academy. Gedurende de afgelopen periode volgden zij een speciaal op hen toegesneden variant van de vernieuwde Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) van het onderwijsinstituut.

De geslaagden zijn Fiona Soomer, Egbert Boss, Lisette Verhoeven, Maarten Houdijk, Lianne Lafontaine, Martijn Jacobs, Claire Knippenbus en Merel van den Heuvel.

Samen met een aantal andere Gispen-medewerkers volgden de geslaagden een incompany-variant van de BIK. De reguliere variant van deze recentelijk geheel vernieuwde Basiscursus Inrichtingskunde gaat komend najaar weer van start. De opleiding bestaat uit een zestal cursusdagen en een afsluitend examen. Aanmelden kan nog.

www.officeacedemy.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie