Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > ‘Het sociale interieur’ bij SV

‘Het sociale interieur’ bij SV

Delen

De rol van het interieur verandert en daardoor de wijze van inrichten; dat geldt voor kantoren, universiteiten, bibliotheken enzovoort. Kortom daar waar mensen werken en elkaar ontmoeten. Bij SV is er binnenkort een kennisbijeenkomt over, onder de titel ‘het sociale interieur’.

“Werken en leven wordt anders beleefd en ingevuld, het is meer en meer een universele mix”, aldus de Rotterdamse inrichter. “Je thuis voelen waar je ook bent. Dat is de key-factor. Op informele wijze kennis delen en socializen wordt nu veel meer gestuurd door het intuitieve gebruik van meubel- en ruimteoplossingen. Function follows Form.”

“Als antwoord op deze evolutie hebben wij ons ‘eigen clubhuis’ vernieuwd en ingericht met praktijkcases. Met eigen ogen kun je nu zien wat socialisering voor de werkomgeving en het publieke domein betekent.”

Het resultaat van de inspanningen van SV is te zien op 16 en 17 mei in het bedrijfspand van de onderneming in Rotterdam. “Wij zijn trots en blij dat Aat Vos woensdagmiddag 16 mei aanwezig is om zijn ervaringen te delen over het sociale interieur. Aat Vos, de creative guide, die met frisse inzichten mensen en organisaties inspireert en in beweging brengt. Hij schreef ook het boek ‘Third places for the public domain’. Wij zijn er klaar voor en de deuren van ons ‘Clubhuis’ aan de Rotte staan open.”

De bijeenkomst met Aat Vos begint om 16.00 uur. Aanmelden kan via [email protected].

www.sv.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand