Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Facilitair succesvol verlopen

,

Facilitair succesvol verlopen

Delen

Een groot succes. Dat zeggen exposanten en organisatie over de twintigste editie van de vakbeurs facilitair & Gebouwbeheer. Van 24 tot en met 26 januari verzamelde de Nederlandse facilitaire wereld zich in het Utrechtse Jaarbeurscomplex. Behalve een uitgebreid lezingenprogramma waren er natuurlijk ook tal van producten te zien op de vele beursstands.

Een opvallend element van de twintigste editie van de vakbeurs was het rijkgevulde kennisprogramma. In het zogenoemde ‘Julianagebied’ had de beursorganisatie een ‘side-programma’ georganiseerd, waar belangstellenden werden geïnformeerd over bijvoorbeeld het schoonmaken van gebouwen en ‘artificial intelligence’. En in de zes zalen in hal 3 van de beurs konden beursbezoekers zich laten bijpraten over een keur aan facilitaire onderwerpen waaronder hospitality, risicomanagement en dynamisch werken.


Behalve op de soms drukbezochte lezingen vond er natuurlijk ook kennisoverdracht plaats op de vele beursstands. De beursvloer in de drie hallen van vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer waren ook tijdens de twintigste editie weer rijkelijk gevuld met de meest uiteenlopende bedrijven. Daaronder bevond zich onder meer een flink aantal meubelbedrijven, die elk op eigen wijze trachtte de eigen producten en diensten bij het facilitaire publiek onder de aandacht te brengen. We zagen onder (veel) meer Rohde & Grahl, Drentea, Ceka Office Group, Bellicon, Palmberg, Thovip Ergonomics, Markant, Vitra, Bulo en Wilkhahn.

Behalve de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en gezond (ontmoetings)meubilair konden bezoekers zich op de vele beursstands ook laten informeren over ‘groen’ in het interieur, akoestiek, veiligheid, toegangscontrole, de automatisering van facilitaire processen, koffie en wat al niet.  Het maakte van de 2018-editie van de beurs een evenement om niet te missen voor iedereen die in Nederland de vinger aan de facilitaire pols wil houden.

www.vakbeursfacilitair.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie